Er Op Uit!

De Lauwers e.o.

Stichting PlusBus

We hebben besloten om mensen die in het jaar 2016 geen gebruik hebben gemaakt van de Plus Bus voortaan geen boekje meer te bezorgen. Dit om de kosten binnen de perken te houden.

Voor mensen die gebruik blijven maken van de PlusBus in het jaar 2017 voeren we een systeem in, waarbij u een pasje nodig heeft om met ons mee op reis te kunnen. Dit pasje, kosten 15,00 euro per jaar, kunt u aanschaffen op uw eerste reisje in 2017 en kunt u betalen of aan de chauffeur of aan de begeleider(ster). De bedoeling is dat er elk jaar een nieuw pasje wordt uitgegeven.

Soms bieden wij reisjes aan waarbij de Beste gebruikers van de PlusBus en lezers van ons programmaboekje entreekaartjes in het voren, bijvoorbeeld boottochten, besteld en betaald moeten worden door de PlusBus. Heeft u zich aangemeld voor een dergelijk reisje en u annuleert vervolgens, dan brengen wij voortaan wel de gemaakte kosten bij u in rekening. Tot nu toe gebeurde dit niet. Het gebeurt te vaak dat wij bij annulering voor de kosten opdraaien. We hopen dat u hiervoor begrip kunt hebben.

Verder wensen wij u fijne feestdagen en hopen, dat wij u in 2017 weer op een van onze reisjes mogen begroeten.

Met een vriendelijke groet.
Het bestuur